21 MIPH van seks, die zich alleen schaamt om te geloven

Drie uur durende liefhebbende lessen — Het is vreselijk vermoeiend, en van dit orgasme schreeuwt niet altijd, zoals in films voor volwassenen.

MyThe nummer 1. Grootte doet er toe

Terwijl je deze zin leest, ergens in de wereld, zijn verschillende mannen al in het spel gehaald «Hoe het lid thuis te vergroten». Maar we weten met u wat: de gemiddelde rekenkundige waarde van de lengte van het mannelijke genitale orgaan in de opgerichte staat wereldwijd — 13.1 centimeter.

Deze gegevens zijn geuit door medewerkers van het Urological Magazine Bju International. Iemand anders, iemand — Minder, de essentie in het andere: er is geen perfect kader dat je moet benaderen.

In dit geval zullen geen unieke oefeningen, prachtige pillen en zelfzuigen niet helpen — Heb wat je hebt. De enige manier om de penis te verhogen — chirurgische ingreep.

Maar je weet dat volgens vrouwen veel belangrijker dan penisgrootte? Het vermogen om ze te gebruiken.

MyThe nummer 2. Masturbatie schaadt de gezondheid

«Als je veel masturbeert, kun je blind gaan, palmen zullen met haar bedekken, en daar vóór impotentie niet ver». Klinkt als een dodelijke zin. Maar hoe dingen eigenlijk zijn?

Masturbatie — Dit is volledig normale seksuele activiteit die geen invloed heeft op de haargroei op de vingers, een afname van de grootte van de penis of de kromming.

Bij vrouwen is er op hun beurt geen verlaging van seksuele verlangen van reguliere zelfvoldoening, het is slechts een extra manier om seksueel plezier te krijgen.

Te frequent masturbatie heeft echter nog steeds een negatieve impact op je leven. We hebben het niet over die gelanceerde gevallen waarin een persoon het appartement niet overlaat, omdat de pornolisten niet naar zichzelf zullen kijken.

Integendeel, we hebben het over de mogelijke negatieve impact van de categorie 18+ films op je relatie met een partner, evenals de vorming van diverse perceptie van seks in het echte leven.

Mythe nummer 3. Elk orgasme «Hij blaast het dak» en is het belangrijkste doel van seks

Dus dit langverwachte moment van ware verlichting — orgasme. Dan voor wat, in feite, alles was gestaan. Immers, alleen een echte man, een professional met vele jaren ervaring en die liefde kan het meisje tot een orgasme brengen. En wat zo niet?

In feite eindigt niet elk geslacht noodzakelijkerwijs met een orgasme, maar een orgasme, op zijn beurt, gebeurt niet altijd «zoals in de films». Vrouwelijk orgasme — Dit is over het algemeen vrij onvoorspelbaar.

Daarom, de volgende keer, in plaats van proberen het te bereiken met alle waarheid en onwaar, kunt u eenvoudigweg uw ogen sluiten — en geniet van het moment.

Mythe nummer 4. Er is een correlatie tussen de grootte van een lid en de grootte van de neus, palmen en voeten

Er zijn geen wetenschappelijk bewezen feiten die bevestigen dat de grootte van de penis op een of andere manier verbonden is met de grootte van schoenen, palmen of neus. Mannen met 45 maten, sorry.

Mythe nummer 5. De smaak van sperma hangt af van de voorkeuren van een man in een maaltijd

Er wordt aangenomen dat als een man van vlees houdt met bloed of citrus, dan zijn sperma zuur zal zijn. Maakt voortdurend gebruik van ananassap — De smaak zal zoeter zijn.

Maar van alcohol, koffie en sigaretten zullen zich moeten ontdoen van: deze stoffen die naar verluidt sperma over bitter of zout maken.

Al deze populaire ideeën over de effecten die verband houden met het gebruik van bepaalde producten zijn echter niet bewezen door de wetenschap.

Veel urologen verzekeren: de smaak van zaadfluïdum is ongewijzigd, omdat de samenstelling ervan een nauwkeurig mengsel van de componenten omvat die nodig is om het leven van spermatozoa te handhaven.

Dus geen ananassap zal je sperma in Pinacolat veranderen, dat is het leven.

MyThe nummer 6. Seks voor de eerste keer is altijd pijnlijk

Bloed, tranen en teleurstelling in seks — en alles is zo goed begonnen! Maar de reden voor de pijnlijke eerste keer is niet beschadigd aan de Maagd Splava, zoals velen geloven.

De opening van het vaginale weefsel als gevolg van een gebrek aan smeermiddel aan de onervarenheid van de partner en stress als gevolg hiervan leidt tot pijn tijdens het eerste geslacht.

Sterke pijn is niet de norm, geduld zal niet in een dergelijke zaak helpen. Elke pijnlijke seks die niet is geassocieerd met onervaring of toenemende partner, — Reden om contact op te nemen met een specialist.

Zo minder zenuwen en haast, meer aandacht voor elkaar — En de eerste keer dat het niet precies de laatste zal zijn!

MyThe nummer 7. Onderbroken seksuele handeling beschermt tegen de zwangerschap

Van het citaat van de grote vaders: «Ja, ik heb tijd!» Het is misschien wel. Maar wat zo niet? Is het waard om riskant te zijn? Onderbroken seksuele handeling is nooit een effectieve manier van anticonceptie geweest, omdat een zekere hoeveelheid spermatozoa in het begin opvalt.

MyThe nummer 8. Mannen denken om de 7 seconden over seks

Niet echt! In 2011 voerden onderzoekers van de Oh Sea University een experiment uit, waarin het bleek: gemiddeld denken mannen 19 keer per dag aan seks, vrouwen — 10.

Onderzoek inbegrepen 163 vrouwen en 120 mannen. Over het algemeen hangt het aantal gedachten over intieme nabijheid af, niet op de grond, maar uit de relatie van een persoon tot seksuele activiteit.

Wij zijn omringd doorsexuals, antiseksuelen, demiseksuelen en dit is niet de volledige lijst «Sexy», Die elk geslacht op verschillende manieren waarnemen. En denkt respectievelijk aan hem, minder vaak of meer.

MyThe nummer 9. Seksuele seks brandt veel calorieën

Een andere mythe. In feite hangt het aantal verbrande cyocalories af van de duur van seksuele handeling.

En als je in 6 minuten (gemiddeld) 21 kilocaloria verliest, dan in 12 minuten — Al 42! Niet slecht, maar om zo zeker gewicht te verliezen. En dus wilde ik!

Mythe nummer 10. Seks kan een infarct veroorzaken

Alles is precies het tegenovergestelde: mannen die eenmaal per maand seks hebben, zijn vatbaar voor een groter risico op hart- en vaatziekten, in tegenstelling tot diegenen die twee keer per week regelmatig handelingen hebben.

Wat betreft het gevaar van seks voor mensen met cardiovasculaire aandoeningen — Ze is te overdreven. Lichamelijke activiteit op het hart tijdens sekssessie is vrij vergelijkbaar met andere belastingen waarmee we tijdens een normale dag worden geconfronteerd.

De toestand van het lichaam tijdens geslachtsgemeenschap kan worden vergeleken met de opkomst in de trap in verschillende verdiepingen: de puls stijgt naar 110–130 beats per minuut, systolische bloeddruk — tot 150–180 millimeter van Mercury Pilar.

Dergelijke indicatoren vormen geen ernstig gevaar voor patiënten met cardiovasculaire ziekten.

MyThe nummer 11. Seks in sommige poses kan de vloer van het kind beïnvloeden

Verschillende houdingen zijn van invloed op exclusief om meer plezierpartners te ontvangen. Slechts één ding kan het geslacht van het kind beïnvloeden: de aanwezigheid of afwezigheid van y-chromosoom.

In de XXI-eeuw zijn er veel manieren om een ​​half kind te leren tijdens de zwangerschap. Bijvoorbeeld bloedtest, amniocentsis of ultrasound. Geen gok — Alleen accurate en geverifieerde informatie.

MyThe nummer 12. Alle seksueel overdraagbare infecties worden onmiddellijk gemanifesteerd

Chlamydia, gonorroe, herpes — En dit zijn slechts drie gewone aandoeningen, die voor een lange tijd geen symptomen worden weergegeven. Niet elke infectie is onmiddellijk duidelijk, het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen — moet onmiddellijk worden toegepast op een professional als u vermoedens heeft voor de aanwezigheid van een ziekte.

De beste manier om STD te voorkomen is een condoom, maar het is niet altijd bij de hand. In dit geval komt een aantal antiseptica naar de redding, die u in elke apotheek kunt vinden (chloorhexidine, miramistin, demismodium).

Waarschuwing — Zo gewapende: verwaarlozen niet je eigen veiligheid, zelfs voor de beste seks in je leven.

MyThe nummer 13. Mensen masturberen niet wanneer ze in een permanente relatie zijn

En mannen en vrouwelijke masturbatie — Het ding is absoluut individueel. Zoals, eigenlijk, serieuze relatie.

Je kunt een lange periode ontmoeten, maar leven niet samen — Betekent dit dat u of uw partner niet masturbeert? In geen geval. Het hangt allemaal uitsluitend af van je gewoonten en niveau van seksuele toegang.

Maar sommige koppels zijn bijvoorbeeld bezig met gezamenlijke masturbatie, waardoor het hun vertrouwen versterkt en ook met elkaar samenbrengt. Hoe dan ook, dit is een persoonlijke keuze van elk.

Mythe nummer 14.

Tekening na seks zal redden van ongewenste zwangerschap

Owning of Houching onmiddellijk na een onbeschermde handeling als een heel idee is niet slecht. Alleen de implementatie ervan zal u zeker niet redden van ongewenste zwangerschap. Maar contraceptives kunnen!

MyThe nummer 15. Vrouwen behoren tot seks ernstiger dan mannen

In het boek «Wat verlangen vrouwen? Aard van vrouwelijke seksualiteit» Beroemde journalist Daniel Bergner Notes: Dames waarnemen Sex rustig zonder onnodige emotionele gehechtheden en wil het niet minder dan mannen.

Het probleem is dat vanwege de sociale druk, angst voor veroordeling en een onaangenaam label «Meisjes van licht gedrag» De dames zijn moeilijker om seksuele interesse in het tegenovergestelde gebied te tonen.

Mythe nummer 16. Een frequente verandering van partners leidt tot depressie

Depressie na seks kan verschijnen als ze voor hem was. In dit geval speelt het aantal partners geen rol. Het enige dat wordt beïnvloed door de frequente verandering van seksuele contacten, — Risico van ontvangst van infectie seksueel overbrengen.

Het is ook de moeite waard om de depressie te verwarren met de staat van postco-honderden dysforie, die wordt gekenmerkt door de staat van droefheid, prikkelbaarheid en apathie na seks. Maar in dit geval heeft het aantal partners geen invloed.

Mythe nummer 17. Oysters en chocolade verbeteren seksuele opwinding

Er zijn geen wetenschappelijk bewezen data die dit feit bevestigen. Oesters met hun uiterlijk lijken echter op een aantal intieme delen van het lichaam, die opwinding kan veroorzaken.

Chocolade stimuleert op zijn beurt de ontwikkeling van serotonine die de stemming verhoogt, — En mensen in een goed humeur hebben meer seks.

Maar het betekent niet dat deze producten gegarandeerd zijn om absoluut absoluut voor elke persoon te bladeren.

MyThe nummer 18. Tijdens seks moet je sokken verwijderen

De volgende keer dat je er weer op ziet, weet deze absoluut onzin wollen sokken, weten: de kans op het verkrijgen van orgasme is hoger wanneer de benen warm zijn. Dus voel je vrij om sokken met hem te dragen — Wilde passie wordt verstrekt!

MyThe nummer 19. Hoe langer hoe beter

«Kunstenaars kunnen de hele nacht», En hoeveel kan jij? Orgasme — Het proces is volledig individueel: iemand is genoeg gedurende 10 minuten om het te ontvangen, er zullen weinig en enkele uren zijn voor anderen.

Bovendien, het verkrijgen van orgasme — Dit is niet het belangrijkste doel van seks, omdat veel belangrijker het kwaliteitsproces is.

En als, tijdens de geslachtsgemeenschap, een van jullie al begint te gapen van verveling of pijnlijke sensaties ervaart — Misschien is het tijd om te stoppen.

Mythe nummer 20. Vaginaal orgasme — Echt en Clitoral — Nee

In tegenstelling tot het populaire geloof, is het orgasme slechts één — Alleen manieren om het kamagra kopen te ontvangen verschillen. En clitoral en vaginale opties zijn respectievelijk helemaal echt.

In recente studies gepubliceerd in het tijdschrift Nature Reviews Urology, ontdekken Wetenschappers erachter: Niet één bepaalde instantie is verantwoordelijk voor het verkrijgen van vaginaal orgasme, maar een volledig, vaginaal complex.

Dankzij het werk van het hele reproductieve systeem krijgen we de meest echte orgasmen.

MyThe nummer 21. Tijdens de menstruatie kun je geen seks hebben

Geen absoluut geen contra-indicaties die doorkruisen tijdens kritieke dagen. Als partners alles regelen, waarom niet?

Bovendien helpt seks tijdens de menstruatie sommige meisjes omgaan met pijn.

Dit betekent echter niet dat het mogelijk is om geen condoom te gebruiken: de kritieke dagen zullen u niet redden van ongewenste zwangerschappen of geslachtsziekten.

SHARE

Comments are closed.