Seks is niet langer in de mode waarom jonge mensen geen seks kiezen

Verschillende studies in Europese landen toonden duidelijk aan dat moderne jeugd een beetje later beweegt, het verbruikt minder alcohol, het wacht op seks met een nieuwe partner langer – en niet te geïnteresseerd in seks. Sommige van deze kenmerken kunnen worden verklaard door de grote betrokkenheid van ouders in de opleiding van deze kinderen en een toename van de levensverwachting – het is niet logisch om te groeien.

Een van de belangrijkste redenen die jonge mensen minder als seks zijn geworden, beschouwen wetenschappers de ontwikkeling van de

smartphonemarkt. Gadgets leiden letterlijk af van de geneugten van de echte wereld!

De ontwikkeling van toepassingen voor daten. Het lijkt, alles in je handen – communiceren, ontmoeten en genieten van het leven. Maar de onderzoekers zijn van mening dat mensen door de kenmerken van dergelijke toepassingen meer aandacht begonnen te besteden aan het uiterlijk van potentiële partners, waardoor veel gratis mensen overboord waren.

Bovendien blijven veel jonge mensen met ouders wonen. Het verminderen van de verkoop van condooms in sommige landen wordt niet beschouwd als een indicator van een afname van seksuele interesse: mensen kiezen cialis kopen andere methoden van anticonceptie.

SHARE

Comments are closed.