Waarom vertel je je vriendin niet over je dronken verraad

Heren, stel je voor het volgende beeld: bel wekker. Je opent je ogen. Het hele lichaam doet pijn, alsof het werd afgelegd door honderd vrachtwagens. Je probeert het wanhopig te onthouden waar je bent. Passeert 5 minuten, en je begrijpt dat je niet thuis bent, maar op zakenreis.

Gisteravond was je op een feest dat je bedrijf is geregeld voor zijn klanten. Het grootste deel van de avond gewist uit het geheugen, behalve dat je je herinnert hoe flirten met die aantrekkelijke blonde. En het eindigde allemaal gewoon flirten.

Je begint later koud te dekken. Je maakt je hoofd links en…Oh nee, ze is hier. In jouw bed.

Terwijl de blonde blijft voor de gek houden na dronken, verzamel je je kleding van de vloer en verlaat je de kamer. Tijd om naar huis te gaan. En je begrijpt dat je je vriendin / vrouw hebt veranderd.

En ze wacht op een huis. Je bent al enkele jaren heel gelukkig samen. Ze — Liefde voor je leven waarmee je de toekomst plant: kinderen, huis buiten de stad, hond en kan zelfs kat.

Je kunt je je leven niet voorstellen zonder. Maar je hebt kamagra bestellen betrouwbaar je toekomstige domme dronken fout vernietigd, wat diep betreurt elke cel van je lichaam. We zullen haar alles moeten vertellen, toch? Uiteindelijk zal de waarheid je bevrijden.

Misschien gooien vrouwen me met stenen, maar ik zal de waarheid vertellen: je moet niets vertellen.

Ondervragen — waarom? Was dit verraad echt een vergissing?

Was het een dronken belachelijke beslissing over waar je spijt van hebt dat je dacht over wat je deed, het is je ergste straf? Weet je zeker dat je me nooit meer toestaat en oprecht tijd wilt omkeren?

Je houdt echt van je vriendin en men dacht erover om aan de andere kant te zijn (in de nuchtere staat) schurft je? Zo ja, waarom zou u haar vertellen over zijn fout? Om de lading uit de ziel te verwijderen? Ja, eerlijkheid — beste beleid in enig opzicht. Maar denk na over de gevolgen.

Je bent klaar om je relatie te vernietigen en de emotionele toestand van je geliefde vrouw ernstig te schaden? Waarvoor? Dus je voelde je beter? Dus dat u zich op een dag niet hoeft zich zorgen te maken, leert ze er na vele jaren? Dus je kunt jezelf een eerlijk persoon beschouwen?

Als je de waarheid bent, is er zeker van dat dit een

fout is waar je spijt van zult krijgen tot het einde van het leven, het is jouw Nosha. Verplaats het niet op de schouders van je meisje. Neemt u hier contact met u op: u kunt een psycholoog raadplegen, de beste partner worden.

Wat je moet doen is een man zijn en alles zelf omgaan. Je kunt je ergste rechter en jury zijn. En je verdient het. Maar verdient ze?

We zullen eerlijk zijn: in relatie is het onmogelijk om te veranderen. Dus als dit weer gebeurt, moet je je relatie evalueren en zou je in hen moeten zijn.

Dus als je het meisje moet vertellen over zijn valsspelen? Wanneer het echt een affaire aan de zijkant is. Wees dan een man en breuk. Uiteindelijk abonneerde je meisje zich niet op een polygamie-relatie?

Plus, als je iets emotioneel of fysiek mist, betekent dit dat je het nog steeds niet echt bent. Dapper genoeg zijn om dergelijke relaties te voltooien.

Maar Romein — Dit is niet hetzelfde dat eenmalige stomme fout. In dit geval hebt u meer moed nodig om niets te vertellen. Je zal slagen?

SHARE

Comments are closed.