10 meest populaire en stomme mythen over vrouwelijk orgasme

Vrouwelijk orgasme ding mysterieus. Veel in zijn aard is nog steeds onduidelijk. Bijvoorbeeld, waarom hij nodig heeft.

Echter, voor vele jaren van onderzoek en (ik wil geloven), slaagde de praktijk van wetenschappers op de een of andere manier erin om erachter te komen. Hier is de lijst met de meest voorkomende misvattingen over vrouwelijk orgasme. Controleer jezelf, plotseling geloof je nog steeds in iets hiervan!

een. Alle houdingen zijn even goed

Onzin. Met elke pose kunt u de partner op verschillende manieren stimuleren. Doggi-stijl biedt bijvoorbeeld maximale penetratie, en “Rider” bevordert aanvullende stimulatie van de clitoris.

2. Seks moet altijd eindigen met het orgasme

In feite kan slechts een kwart van alle vrouwen orgasme na elke act ervaren. Dit wordt vandaag door de studiepsychologie vermeld. De resterende 75% is nodig extra oraal, clitoraal of een andere stimulatie.

Lees ook

3. Vrouwelijk orgasme is eenvoudig en snel

Als een man gedurende 5 minuten vrij gemiddeld is (en goed, als er minstens vijf is!) om een ​​orgasme te bereiken, dan een vrouw – al 20 minuten. Maar het is natuurlijk gemiddeld.

4. Vibrators en andere speelgoed – Ontdek tijd en geld

Een verscheidenheid aan geslachtsapparatuur is niet alleen een vervanging voor een volledige partner (dat is, jij). Er is een aantal manieren om haar plezier te leveren, en geen van hen je eigen lichaam, sorry, niet in staat.

5. Vrouwen geven de voorkeur aan exclusief zachtaardig geslacht

Heel velen van tijd tot tijd houden ervan om het ruw te doen. Bewezen wetenschap.

6. Condooms zijn moeilijker om orgasme te bereiken

Nou, als ze een varkensvleeshuid zijn, dan ja. En de huidige ultradunne condooms laten u toe om het hele scala aan gewone gewaarwordingen te ervaren en tegen ongewenste zwangerschap te beschermen, wat ook belangrijk is.

7. Vrouwen houden niet van snelle seks

Dus. Nou, kom een ​​paar punten terug en ga naar de aangegeven link.

acht. Alle vrouwen weten hoe ze meerdere orgasme medicijn.eigenoverzicht.nl/ moeten ervaren

Aan de ene kant, in tegenstelling tot mannen, hoeven vrouwen

https://easyautogates.com/2020/03/22/walk-through-gate/

niet te rusten tussen, KHM, benaderingen. Het is een goed nieuws. Niet erg goed: garanderen dat het is dat zij nu in staat is om meervoudig orgasme te zijn, het is onmogelijk. Te veel hangt af van de stemming, anatomische kenmerken, mate van vertrouwen, locatie van sterren … je kunt echter proberen een prachtig gelijktijdig orgasme te garanderen.

9. De jongere vrouw, hoe gemakkelijker het is om orgasme te bereiken

Zoals goede wijn, het vrouwelijke orgasme met de leeftijd verbetert. Het is moeilijk om te zeggen wat de reden is – ervaring, zelfkennis of biologie, – maar oudere vrouwen ervaren orgasmes zijn helderder en rijk dan hun jonge rivaal.

10. Begrijp dat het simuleert is gemakkelijker dan eenvoudig

Onzin. Natuurlijk zijn er enkele algemene tekenen van licentie. Maar vrouwen in deze sense-actrices zijn schoner van sommige laureaten van de laatste “Oscar”. Ons advies aan u: als ik het met politiek betrapt, praat met haar: de reden kan psychologisch zijn. Immers, je hebt beide nodig.

Het artikel maakt vandaag gebruik van materialenpsychologie . Foto: Getty Images

SHARE

Comments are closed.